Workshop ‘Botanische prints met gelli plate’ door Tineke Radder

Maak botanische prints met een gelli plate

De tuin staat bol van vormen, structuren en texturen. Dat inspireert ons mensen tot prachtige kunstwerken. Een van de technieken daarvoor is een printen met een gelli plate. Onder leiding van kunstenaar Tineke Radder maak je je eigen botanische prints. Uiteraard met planten en bloemen uit onze tuinwinkel.

scroll naar beneden om je in te schrijven

Printen met een gelli plate

Een gelli plate is een flexibele gelei-achtige plaat, om monoprints mee af te drukken. Dat betekent dat je een afdruk maar één keer kunt maken. In plaats van een drukpers gebruik je een gelli plate.

Werk met professioneel materiaal

Je hoeft voor deze workshop niets mee te nemen. Tineke zorgt voor alle professionele materialen, De Briellaerd zorgt voor planten en bloemen om mee te printen.

Persoonlijke aandacht

Per workshop is plek voor maximaal 10 deelnemers. Daardoor lukt het Tineke om iedereen persoonlijke aandacht te geven.

Praktische informatie

De workshop wordt gegeven op zaterdag 7 oktober van 14.00 – 16.30 uur en vindt plaats in onze tuinwinkel.

De kosten voor deze workshop zijn €47,50 p.p. en kunnen bij aanvang in de tuinwinkel worden betaald (contant of PIN). Wij zorgen voor koffie of thee met wat lekkers!

Over Tineke Radder

Voor Tineke Radder is het maken van beeldende kunst naast haar werk en gezin altijd een belangrijk onderdeel van haar leven geweest. Kunst is uitdrukking geven aan wat je ten diepste beweegt en bezighoudt. Een mens kan zich op verschillende manieren uiten, denk daarbij bv aan literatuur, muziek en dans. Voor Tineke is het maken van beeldende kunst de manier om zichzelf te uiten. Dit verrijkt haar leven, ze wordt steeds meer zich zelf.

Het werk van Tineke nodigt uit tot aanraking. Dat komt door de gelaagdheid en de gebruikte materialen. Er valt veel te raden en je kunt als beschouwer je eigen gedachten laten gaan.

Lees en bekijk meer van haar werk op Tinekes’ website

Inschrijven

Inschrijven voor een van de workshops kan via onderstaand formulier.

Let op: vul 1 formulier per deelnemer in

Download hier ons Landgoedblad

Op ons wandeldomein hebben we diverse thematuinen gerealiseerd. Deze vindt u in woord en beeld terug in ’t Landgoedblad.

Ook leest u de ervaringen van diverse klanten die hun tuin lieten realiseren door de Briellaerd.

Bent u al enthousiast?

t-landgoedblad-_-inspiratieblad-voor-liefhebbers-_-hovenierwscentrum-de-briellaerd-barneveld