Heeft u te weinig tijd om het tuinonderhoud zelf uit te voeren? Wordt het werk in de tuin u teveel? Ontbreekt het u aan de juiste kennis?

Tuinonderhoud op maat

Hovenierscentrum De Briellaerd maakt in overleg onderhoudsplanningen op maat. U kunt het tuinonderhoud geheel of gedeeltelijk door ons laten uitvoeren. Onze hoveniers verzorgen bijvoorbeeld:

  • Periodiek tuinonderhoud (naar behoefte)
  • Tuinonderhoud tijdens uw vakantie
  • Bemesten
  • Snoeien
  • Voorkomen en/ of behandelen van ziekten en plagen
  • Verjongen van vaste planten

We maken graag een goed onderhoudsplan dat precies past bij uw behoefte. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

MET EEN GOED ONDERHOUDSPLAN WORDT UW TUIN JAAR NA JAAR MOOIER ÉN KUNT U DAAR ZORGELOOS VAN GENIETEN. 

Een hovenier inschakelen voor tuinonderhoud

Wij adviseren iedere tuineigenaar om tenminste twee keer per jaar een hovenier in te schakelen. Onze hoveniers herkennen (beginnende) plagen of ziekten en geven u advies over de behandeling. Zij weten ook wanneer het tijd is om planten te verjongen, welke soort bemesting het beste is voor uw planten en hoe te snoeien. Daarnaast geven zij u advies over het deel van het tuinonderhoud dat u zelf uitvoert.

Tuinonderhoud zelf uitvoeren

Een tuin vraagt aandacht, liefde en zorg. Als u de planten op de juiste manier behandelt, komen ze tot bloei en kunt u optimaal genieten van uw ‘hof’.

Tuinonderhoud kent in elk seizoen verschillende fases. Iedereen die zich er een beetje in wil verdiepen en die er de nodige tijd voor over heeft, kan veel zelf doen. Onze hoveniers geven u graag informatie als u hier vragen over heeft.

Download hier ons Landgoedblad

Op ons wandeldomein hebben we diverse thematuinen gerealiseerd. Deze vindt u in woord en beeld terug in ’t Landgoedblad.

Ook leest u de ervaringen van diverse klanten die hun tuin lieten realiseren door de Briellaerd.

Bent u al enthousiast?

t-landgoedblad-_-inspiratieblad-voor-liefhebbers-_-hovenierwscentrum-de-briellaerd-barneveld