Je bent hovenier en toe aan een volgende stap. Je hebt een paar jaar ervaring op gedaan, maar zit niet meer helemaal op je plek. Je wilt meer met groen bezig zijn en bent de standaard-tuin een beetje zat. Misschien vraag je je af of De Briellaerd iets voor je is. We hebben 5 redenen om te komen werken bij De Briellaerd en over te stappen naar ons team.

 

5 redenen om te werken bij De Briellaerd

  1. Je kunt bij De Briellaerd je hart als plantenliefhebber ophalen: je leert dagelijks nieuwe soorten kennen en gebruikt in elk project bijzondere planten.
  2. Je werkt bij De Briellaerd in een fijn team. We werken intensief samen, helpen elkaar waar nodig en staan voor elkaar klaar.
  3. Je werkt op de mooiste locaties waar De Briellaerd state of the art tuinen ontwerpt, aanlegt en onderhoudt.
  4. Bij De Briellaerd werk je in elke fase aan een tuin: van aanleg van een gloednieuwe tuin tot het onderhoud van een tuin die 30 jaar geleden door De Briellaerd is ontworpen. Je krijgt daarvoor het gereedschap dat je nodig hebt.
  5. Je hebt zeggenschap over je eigen werk en neemt zelfstandig beslissingen op de locatie waar je aan het werk bent.

 

Wil je meer weten?

We hebben een vacature voor hovenier en planner/werkvoorbereider. Wij snappen wel dat je geen zin hebt om een brief te schrijven. We nodigen je daarom liever uit voor de koffie. Bel of app Jan Punt op 06 41 24 85 33, dan maken we een afspraak om kennis te maken met een kop koffie.

Download hier ons Landgoedblad

Op ons wandeldomein hebben we diverse thematuinen gerealiseerd. Deze vindt u in woord en beeld terug in ’t Landgoedblad.

Ook leest u de ervaringen van diverse klanten die hun tuin lieten realiseren door de Briellaerd.

Bent u al enthousiast?

t-landgoedblad-_-inspiratieblad-voor-liefhebbers-_-hovenierwscentrum-de-briellaerd-barneveld