Overdekt buiten zitten geeft comfort en rust. U zit beschut en heeft geen last van een regenbuitje. Tegelijkertijd zit u toch in uw tuin. Bij het ontwerpen en plaatsen van een veranda is het belangrijk goed na te denken over de locatie.

Een veranda heeft invloed op het tuinontwerp

Een veranda gaat de hoogte in. Het lijnenspel in uw tuin verandert daardoor. Door vooraf goed na te denken over de locatie van uw veranda en over de begroeiing rondom de veranda, kan dat uw tuinontwerp versterken. 

 

Een ontwerp dat past bij uw huis en tuin

Onze tuinarchitecten kijken niet alleen naar het ontwerp van uw tuin, maar ook naar de architectuur van uw woning. Zij ontwerpen een veranda die past bij zowel uw tuin als uw huis. Op die manier gaat de veranda op in het geheel. De verschillende onderdelen – huis, tuin en veranda – versterken elkaar en zorgen voor een fijne sfeer die bij u past.

“Het was alsof die veranda er al jaren stond.”

 

Een veranda wordt wel door ons ontworpen, maar niet door ons gebouwd. We hebben betrouwbare partners met wie we regelmatig samenwerken.

Download hier ons Landgoedblad

Op ons wandeldomein hebben we diverse thematuinen gerealiseerd. Deze vindt u in woord en beeld terug in ’t Landgoedblad.

Ook leest u de ervaringen van diverse klanten die hun tuin lieten realiseren door de Briellaerd.

Bent u al enthousiast?

t-landgoedblad-_-inspiratieblad-voor-liefhebbers-_-hovenierwscentrum-de-briellaerd-barneveld