Wat kun je verwachten van het werken bij De Briellaerd? We vertellen je graag meer over onze aanpak, ons team en waar we voor staan.

Wij zijn plantenfreaks

Wij houden echt van planten. We hebben een speciale appgroep over planten, waar we niks anders delen dan foto’s en berichten over bijzondere planten die we tegenkomen. Je bent dus geen nerd in ons team als je alles weet over een zeldzame plant, maar wordt met open armen ontvangen.

 

Wij zijn een team

Als collega’s zijn we verbonden met elkaar. We klaren de klus samen. We helpen elkaar om op tijd alles af te krijgen, zodat we een nieuwe tevreden klant achterlaten. Daar lopen we graag een stapje harder voor.

We leven met elkaar mee. We weten van elkaars thuissituatie en vinden het leuk om dat te delen. Het komt niet zelden voor dat we ook in elkaars tuin bezig zijn.

 

We zijn sociaal

Wij mogen dan nerds zijn, maar aan onze sociale skills mankeert niets. Dat betekent dat we graag een praatje maken met onze klanten en weten wat er leeft bij klanten waar we vaker komen.

Op de zaak drinken we vrijdags een biertje met elkaar, hebben we af en toe een lunch samen en vieren we samen de feestelijkheden van het jaar.

 

Wij houden van werken

Wij hebben grote voorliefde voor tuinen, bomen en planten. Dat we daar ons brood mee kunnen verdienen, vinden we een voorrecht. We werken hard en kijken niet op een uurtje meer of minder. Dat betekent dat we doorgaans flexibel in onze agenda’s. We kijken samen naar het werk dat gedaan moet worden en zorgen met elkaar dat het grondig en op tijd gedaan wordt.

 

Wij willen méér weten

We houden er van om meer te leren over ons werk. We spijkeren elkaars kennis bij als we aan het werk zijn, maar nodigen ook regelmatig experts van buitenaf uit om ons meer te leren. Zo blijven we up to date. Sterker nog: we lopen qua kennis graag op de troepen vooruit.

 

Iets voor jou?

Bekijk de 5 redenen om over te stappen naar De Briellaerd of bekijk onze vacatures.

Aanmelden nieuwsbrief

Handige tuintips, tuinverhalen, plantentips en agendatips! Wilt u op de hoogte blijven meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.