Beleving en inspiratie staan centraal in onze tuinwinkel. We zien de tuinwinkel als onderdeel van uw ontdekkingstocht over het landgoed. Laat u verrassen door de unieke verzameling sfeermakers voor binnen en buiten.

In alle seizoenen verrassend

In de tuinwinkel vindt u sfeerartikelen die uw tuin en interieur verrijken. Net als in onze tuinontwerpen gaan we bij de keuze van deze accessoires niet mee met de waan van de dag. We houden van tijdloos. We zijn geen trendvolgers, maar volgen onze eigen smaak. Een bezoek aan onze tuinwinkel is in alle seizoenen verrassend.

U vindt hier onder andere voorjaarsbollen, zomerbloeiers en glaswerk om uw voorjaarstuin mee op te fleuren wanneer de avonden langer worden. De handgemaakte kransen, kaarsenstandaards, kannen en schalen geven sfeer aan lange winteravonden.

Onze medewerkers helpen u graag bij het vinden van het juiste cadeau, geven u informatie over de producten, of helpen u bij het uitdenken van een nieuw tuinidee.

Struinen door onze tuinwinkel

Het terrein van onze tuinwinkel nodigt uit om een ochtend of een middag door te struinen. U bewondert het interieurassortiment, het enorme scala aan bijzondere planten en neemt een kijkje in onze tuinen om inspiratie op te doen.

Hoewel we geen officiële horecagelegenheid hebben, bieden onze medewerkers u graag een kopje koffie of thee aan.

Cadeaubon

Wilt u iemand verrassen met een leuk cadeau, maar kunt u zelf niet kiezen? Geef een cadeaubon van Hovenierscentrum De Briellaerd. Deze bon kan worden ingewisseld in de tuinwinkel, maar kan ook worden gebruikt voor de aanschaf van beplanting of potterie.  

Altijd welkom in de tuinwinkel

Een bezoekje aan de tuinwinkel is in alle seizoenen de moeite waard. Onze stylisten zorgen steeds opnieuw voor verrassende arrangementen. Hun ideeën zijn net even anders, maar toch tijdloos. We heten u van harte welkom.

Download hier ons Landgoedblad

Op ons wandeldomein hebben we diverse thematuinen gerealiseerd. Deze vindt u in woord en beeld terug in ’t Landgoedblad.

Ook leest u de ervaringen van diverse klanten die hun tuin lieten realiseren door de Briellaerd.

Bent u al enthousiast?

t-landgoedblad-_-inspiratieblad-voor-liefhebbers-_-hovenierwscentrum-de-briellaerd-barneveld