Ontspannen genieten in een tijdloze en natuurlijke tuin. Dat is wat veel mensen willen en dat is wat wij realiseren. Wij ontwerpen grote en kleine tuinen voor particulieren en bedrijven. Tuinen die ieder jaar mooier worden, zodat ze gaan passen als een behaaglijke groene jas.

Waarom zou u een tuinontwerp laten maken?

Onze tuinarchitecten denken van binnen naar buiten. Vanuit uw persoonlijke voorkeuren, het bestaande interieur en de bouwstijl van uw huis trekken we lijnen door naar buiten. We nemen de omgeving mee in het ontwerp van uw tuin. We combineren onze plantenkennis met architectuur. De tuinen die wij ontwerpen zijn tijdloos en natuurlijk.

We noemen nog vier extra redenen waarom u de tuin door onze tuinarchitecten zou laten ontwerpen.

Reden 1: Horizontaal en verticaal

We denken niet alleen aan de grond die bij uw huis ligt, maar we denken ook verticaal. In de lucht is ruimte. Ruimte waar ook een kleine tuin groter van wordt. We zorgen voor zichtlijnen die uw blik omhoog trekken en u die ruimte doen ervaren.

“Ik wist niet dat mijn tuin zo groot was!”

 

Reden 2: Tuinarchitectuur in combinatie met plantenkennis

Wij combineren onze kennis van tuinarchitectuur met onze plantenkennis. Zo zorgt een goede belijning (architectuur) dat uw blik wordt getrokken naar een bijzondere karakterplant (plantenkennis). Daarbij maken we gebruik van sterke elementen die al in een tuin aanwezig zijn.

“Ik dacht dat jullie die knoestige, oude boom weg zouden halen, maar in het nieuwe ontwerp komt hij prachtig tot zijn recht. Ik wil hem niet meer kwijt.”

Reden 3: Slimme tuinarchitectuur

Staan er lelijke obstakels in (de buurt van) uw tuin? Dan leiden we de aandacht slim af. We kiezen voor begroeiing die de lelijke airco op het dak van de buren aan het zicht onttrekt. Of we plaatsen een paar bomen zo strategisch dat uw blik daarheen getrokken wordt in plaats van naar de zendmast die achter uw huis staat.

“Willem stelde twee bomen voor op een plek die ik zelf nooit bedacht had. Het huis van de buren zie ik niet meer én ik kijk nu verder dan ooit.”

 

Reden 4: Wij kijken verder

Wij denken anders en wij kijken verder. We passen onze plantenkennis zo toe dat er een mooi lijnenspel ontstaat vol ruimtewerking. Zo plaatsen wij liever een boom waar je IN kijkt, dan een boom waar je tegenaan kijkt. Want ook in die boom is lucht en ruimte. Door die ruimte tot zijn recht te laten komen, heeft u meer plezier én meer tuin. 

“de lelijke erfafscheiding was me al jaren een doorn in het oog.
‘We zetten er wat luchtigs voor,’ zei willem. nu is het één van mijn favoriete plekjes in de tuin geworden.”

Download hier ons Landgoedblad

Op ons wandeldomein hebben we diverse thematuinen gerealiseerd. Deze vindt u in woord en beeld terug in ’t Landgoedblad.

Ook leest u de ervaringen van diverse klanten die hun tuin lieten realiseren door de Briellaerd.

Bent u al enthousiast?

t-landgoedblad-_-inspiratieblad-voor-liefhebbers-_-hovenierwscentrum-de-briellaerd-barneveld