Wie we zijn

Natuurlijke tuinen zijn de kracht en het karakter van Hovenierscentrum De Briellaerd. Elke Briellaerdtuin kenmerkt zich door deze natuurlijke sfeer en de toepassing van bijzondere planten. In de tijdloze ontwerpen zijn rust, eenheid en een warme sfeer erg belangrijk. Het bedrijf is landelijk actief en hecht veel waarde aan goed gekwalificeerd personeel. Passie voor planten en het leveren van kwaliteit staan voorop.

Wie we zoeken

Binnen het team zal jij de kartrekker zijn, weet je collega’s op een positieve manier te motiveren en ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten.

Hovenier, meewerkend voorman en projectleider

Dit zijn daarom de steekwoorden voor deze vacature. In deze functie werk je geheel zelfstandig of in een klein team en ligt je passie bij het aanleggen en onderhouden van tuinen en alles wat daarbij komt kijken. Bovendien heb je liefde voor planten en een ruime kennis hiervan is een pré.

Wat we vragen

-Plantenkennis is een pré
-Oog voor detail
-Relevante werkervaring als hovenier
-Goede communicatieve en sociale vaardigheden
-Leiding kunnen geven aan collega’s
-Je bent een aanjager en je behoudt het overzicht
-Doorzettingsvermogen en flexibiliteit
-pro-actief en initiatiefrijk
-In bezit van rijbewijs BE

We kijken uit naar je reactie!

Als jij je aangesproken voelt door deze functie of je wilt meer weten over deze leuke functie, dan bel je Fokke Mulder op 06 – 15518992 of je stuurt je CV met motivatiebrief die voorzien is van een leuke foto naar vacature@briellaerd.nl

Download hier ons Landgoedblad

Op ons wandeldomein hebben we diverse thematuinen gerealiseerd. Deze vindt u in woord en beeld terug in ’t Landgoedblad.

Ook leest u de ervaringen van diverse klanten die hun tuin lieten realiseren door de Briellaerd.

Bent u al enthousiast?

t-landgoedblad-_-inspiratieblad-voor-liefhebbers-_-hovenierwscentrum-de-briellaerd-barneveld