Onze vier favoriete klimornamenten:

1: de obelisk

Obelisk

De obelisk biedt steun aan klimplanten, bijvoorbeeld Rozen en Clematis. Bovendien is het een prachtig ornament. De planten worden niet overheerst door deze obelisk en is hij ontzettend duurzaam en stevig. Dé perfecte aanvulling voor uw prachtige tuin dus!

De obelisk heeft een vierkante vorm en is gemaakt van 6 mm dikke stalen massieve stangen. Het is zorgvuldig handgemaakt, en gecontroleerd. Het staal is onbehandeld en krijgt al snel een mooie, egale bruine kleur. De obelisk is daarnaast duurzaam, ze gaan een tiental jaren mee.

De grote vierkante obelisk heeft een hoogte van 210 cm en is aan de basis 40 x 40 cm.

2: de klimzuil

Klimzuil

Elke tuin, zelfs de kleinste, wordt spannender als er hoogte verschillen in verwerkt zijn. Deze stevige, elegante zuilen zijn perfecte klimornamenten.

De klimzuilen hebben een diameter van 10 cm, ze zijn gemaakt van 6 mm dikke stalen massieve stangen. De klimzuilen zijn zorgvuldig handgemaakt en gecontroleerd.

Het staal is onbehandeld en krijgt daardoor al snel een mooie, egale bruine kleur. Bovendien zijn deze eenvoudige zuilen ontzettend duurzaam. Ze gaan een tiental jaren mee!

Afmetingen:
Grote klimzuil: 250 cm
Middelste klimzuil: 200 cm
Kleine klimzuil: 150 cm.
Diameter van de ringen is 12 cm.

3: de kegel

Kegel

De kegel biedt steun aan Rozen, Clematis en vele soorten vaste of eenjarige klimplanten.

Wij hebben 2 maten kegels in ons assortiment. De grote kegel is 210 cm hoog met een basis van 65 cm in diameter. De kleine kegel heeft een hoogte van 145 cm en een diameter van 50 cm aan de basis.

De kegel heeft een ronde vorm en is gemaakt van 6 mm dikke stalen massieve stangen, zorgvuldig handgemaakt en gecontroleerd. Aan de bovenzijde bevind zich een afneembare bol.

Het staal is onbehandeld en krijgt al snel een mooie egale bruine kleur. De kegels zijn duurzaam, ze gaan tientallen jaren mee.

4: de boog

Boog

Deze boog is buitengewoon degelijk, geeft sfeer en biedt steun aan klimplanten. Een boog kunt u gebruiken als entree voor uw tuin, als erfafscheiding of om de ruimtes in uw tuin te verdelen.

De boog is handgemaakt uit massief hoogwaardig staal. De boog heeft een stabiele bouwwijze en is uit dik massief ijzer opgebouwd. Daardoor is de boog buitengewoon stevig en weerbestendig. Door de materiaalkeuze gaat hij gegarandeerd tientallen jaren mee.

De boog bestaat uit vier delen, die met de meegeleverde bouten en moeren eenvoudig te verbinden zijn. Het staal is onbehandeld en krijgt al snel een mooi egale bruine edelroestige kleur.

De standaard boog is 130 cm breed, 240 cm hoog en 40 cm diep. Hij weegt circa 40 kg.

Aanmelden nieuwsbrief

Handige tuintips, tuinverhalen, plantentips en agendatips! Wilt u op de hoogte blijven meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.