Een vogeldrinkschaal of vogelbad draagt bij aan de biodiversiteit van uw tuin. De Briellaerd heeft schalen van beton en terracotta in vele stijlen en maten. 

 

Uniek: deze nieuwe vogeldrinkschaal vindt u nergens anders

Wilt u echt iets speciaals in de tuin? Wij presenteren een unieke vogeldrinkschaal, die exclusief bij ons verkrijgbaar is. Deze vogelschaal heeft een strak, modern design en staat op een poot van 90 centimeter hoog. Deze extra hoogte ten opzichte van andere vogelschalen maakt hem beter zichtbaar in bijvoorbeeld een vasteplantenborder en biedt bovendien een veiligere drink- en badderplek voor de vogels. De vogeldrinkschaal is in eigen land geproduceerd en zijn wintervast. Zo heeft u er gegarandeerd lang plezier van.

 

Vogeldrinkschalen brengen meer leven in de tuin

Vogeldrinkschalen bevorderen de biodiversiteit

Een natuurlijke, groene tuin is van onschatbare waarde. Voor u, als bron van plezier en ontspanning, maar vooral ook voor het leven om u heen. Rommelige hoekjes waar u het gevallen blad laat liggen zijn bijvoorbeeld belangrijke schuilplaatsen voor insecten en egels. Maar u kunt ook zelf items toevoegen die bijdragen aan de biodiversiteit van uw tuin.

Wilt u meer vogels naar uw tuin trekken? Plaats dan een vogeldrinkschaal. Vogels maken daar met plezier gebruik van. En u kunt op uw beurt genieten van hun aanwezigheid en vrolijke gespetter. Er zijn echter meer diertjes die plezier hebben van een dergelijke watervoorziening in de tuin. Zo trekt een drinkschaal, of vogelbad, naast vogels ook insecten zoals bijen, wespen en vlinders aan die er graag uit drinken.

Vogels zullen met plezier gebruik van maken van een vogeldrinkschaal, en u kunt genieten van hun aanwezigheid en vrolijke gespetter.

Zo integreert u een vogelbad in uw tuin

Plaats een vogeldrinkschaal in een zichtlijn vanaf uw woning. Zo creëert u een blikvanger en heeft u jaarrond goed zicht op al die gevleugelde bezoekers. Zet voor de veiligheid en rust van de vogels een vogeldrinkschaal op een redelijk beschutte plek. Dichtbij een boom of heester, of in een border omringd door groen. Zo integreert u het vogelbad in de natuurlijke leefomgeving van de vogels.

Voor elke tuin

De Briellaerd heeft een vogeldrinkschaal of vogelbad voor iedere tuin. In onze tuinwinkel vindt u een groot assortiment: Van beton en terracotta. In een klassieke, landelijke of moderne stijl. Met of zonder zuil of decoratief betonnen vogeltje. Bij De Briellaerd denken we graag met u mee over de juiste vorm en plaats voor een vogelbad in uw tuin.

Bekijk hieronder nog meer sfeerbeelden van vogeldrinkschalen:

Aanmelden nieuwsbrief

Handige tuintips, tuinverhalen, plantentips en agendatips! Wilt u op de hoogte blijven meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.