De juiste lichtbron geeft extra sfeer in de tuin. In een tuinontwerp heeft licht een begeleidende rol. Het moet niet dominant aanwezig zijn. We verkopen in onze tuinwinkel verschillende soorten verlichtingsarmaturen en lichtbronnen die kunnen zorgen voor extra sfeer in uw tuin.  

Waarom tuinverlichting?

Door verlichting op slimme plekken toe te passen, ontstaat een ruimtelijk gevoel. De verlichting geeft daarnaast sfeer in uw tuin. Er zijn ook praktische redenen om tuinverlichting aan te schaffen. De gebruiksvriendelijkheid van uw veranda, tuinhuis of zwembad wordt groter met de juiste lichtbronnen.  

Bij de keuze van geschikte tuinverlichting denken we graag met u mee. Moet een bepaalde plant of ornament bijvoorbeeld worden aangelicht, of is het de bedoeling om de lichtbron zelf als blikvanger te gebruiken? Passen tuinspots langs de oprit, of geeft een tuinlantaarn een beter effect?

BEWONDER ONS COMPLETE ASSORTIMENT TUINVERLICHTING IN ONZE TUINWINKEL
MAAK GEEN LANDINGSBAAN VAN UW TUIN, MAAR KIES VOOR EEN GEBALANCEERD LICHTPLAN.

Advies op maat

Blijft het lastig kiezen? We komen graag bij u aan huis met verschillende armaturen. Zo kunt u ter plekke de keuze maken tussen bijvoorbeeld de klassieke stallamp of de koetslamp.

Verschillende kleuren ledverlichting

De kleur van het licht heeft veel invloed op de sfeer die ontstaat. Daarnaast vinden we het belangrijk om niet onnodig veel energie te gebruiken. Daarom vindt u in de tuinwinkel van De Briellaerd een ruime aanbod van verschillende kleuren ledverlichting.

 

Download hier ons Landgoedblad

Op ons wandeldomein hebben we diverse thematuinen gerealiseerd. Deze vindt u in woord en beeld terug in ’t Landgoedblad.

Ook leest u de ervaringen van diverse klanten die hun tuin lieten realiseren door de Briellaerd.

Bent u al enthousiast?

t-landgoedblad-_-inspiratieblad-voor-liefhebbers-_-hovenierwscentrum-de-briellaerd-barneveld