Met een slim gekozen tuinvaas of ornament, heeft u een echte blikvanger in uw tuin. Bezoek het wandeldomein van De Briellaerd en zie hoe wij tuinvazen en ornamenten toepassen.
In de tuinwinkel kunt u advies inwinnen en uw keuze maken.

Verschillende materialen en vormen

Tuinvazen, potten en ornamenten zijn er in veel verschillende vormen, maten en materialen. Het klassieke terracotta kent iedereen en is een fijne toevoeging in veel tuinen. In ons aanbod kiezen we daarnaast ook bewust voor andere materialen die uw tuin verrijken.
Denk aan: terrazzo, beton, grigio, zink, metaal, lood of bijvoorbeeld eikenhout.

Van deze materialen hebben wij verschillende soorten ornamenten, bijvoorbeeld:

  • Vormen
  • (Borst)beelden
  • Fonteinen
  • Troggen
  • Vogelbaden

Toscaanse tuinvazen uit Impruneta

In onze tuinwinkel vindt u de Toscaanse tuinvazen en ornamenten die gemaakt worden in de buurt van het Italiaanse stadje Impruneta. Dit unieke aardewerk vormt een waardevolle aanvulling voor uw tuin. Door het gebruik van natuurlijke grondstoffen wordt het materiaal in de loop der jaren alleen maar mooier.

Impruneta potterie is een aanschaf voor het leven waar we u graag bij adviseren.

Redenen om potterie of tuinornamenten te gebruiken

  • Door een ornament aan het einde van een recht, smal pad te plaatsen, versterkt u de zichtlijn en wordt uw blik als het ware naar het ornament getrokken.
  • Een ornament op een goed gekozen plek, trekt de aandacht weg van bijvoorbeeld die lelijke uitbouw of dakkapel van de buren.
  • Een tuinvaas of ornament vormt een mooi contrast met de beplanting, terwijl het – als u kiest voor natuurlijk materiaal – tegelijkertijd een geheel vormt met diezelfde omgeving.
  • Kiest u voor een vogelbad of fontein, dan kunt u regelmatig genieten van badende en drinkende vogels in uw tuin.

Ons aanbod is heel divers. De tuinvazen en -ornamenten verkrijgbaar in formaten van klein tot heel groot. Neem eens een kijkje en laat u informeren en inspireren door onze medewerkers.

Download hier ons Landgoedblad

Op ons wandeldomein hebben we diverse thematuinen gerealiseerd. Deze vindt u in woord en beeld terug in ’t Landgoedblad.

Ook leest u de ervaringen van diverse klanten die hun tuin lieten realiseren door de Briellaerd.

Bent u al enthousiast?

t-landgoedblad-_-inspiratieblad-voor-liefhebbers-_-hovenierwscentrum-de-briellaerd-barneveld