Nazomerdagen 11 & 12 september 2020

 

Elke dag bijzonder

Weliswaar daalt in deze tijd van het jaar de gemiddelde middagtemperatuur, gelukkig zijn er in de nazomer nog regelmatig periodes die volledig aan de zomer doen denken. Langzaamaan veranderen de kleuren buiten. In deze tijd van het jaar is er bijna elke dag wel een andere kleur te ontdekken. In de herfst sterven veel planten langzaam af en dit geeft hele mooie kleuren.

De bonte zomerweiden zijn verdwenen. Er komen bessen aan de heesters en laatbloeiers laten weten dat de herfst eraan komt. Deze tijd van het jaar is de natuur elke dag bijzonder.

Een sfeervolle plek

Gelukkig is het weer buiten niet in een keer omgeslagen en kunnen we nog genieten van het buiten zijn en hebben we dus nu het beste van twee ‘werelden’. Kunt u geen afscheid nemen van de natuur buiten en wilt u binnen ook weer wat meer groen en sfeer?

We vullen onze vazen met prachtige nazomerse bloemen. We maken kransen van de oranje lampionnetjes en hop die we hebben kunnen plukken en vullen schalen met oogst. We inspireren u graag op onze Nazomerdagen om van uw huis en tuin een sfeervolle plek te maken om straks ook in de nazomer heerlijk te genieten.

 

Onze tuinwinkel staat bomvol sfeermakers!

Onze eigen oogst!

In het voorjaar van 2020 lanceerden wij een bijzondere zadencollectie. We hebben onze eigen geplante zaadjes zien groeien tot paarse asperges, paarse aubergines en paarse paprika’s!

Maar ook gele cactuskomkommers, gele peertomaten of gele sieraubergines. Ook hebben we nogal wat vazen kunnen vullen met lathyrussen, zinnia’s en kosmos.

We zijn er zelf zo enthousiast over geworden dat we u op onze nazomerdagen graag inspireren met deze bijzondere oogst.

 

Een oogst die zowel decoratief is als eetbaar, en proeven mag!

Aanmelden nieuwsbrief

Handige tuintips, tuinverhalen, plantentips en agendatips! Wilt u op de hoogte blijven meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.