Nazomerdagen op vrijdag 9 en zaterdag 10 september 2022

Beide dagen zijn geopend van 09:00 tot 17:00 uur.

Nazomeren met schatten uit de natuur

Oooh dat mooie nazomerseizoen! Met laatbloeiers die zich van hun mooiste kant laten zien. Bessen die schitteren in prachtige kleuren. Blad in zoveel tinten groen, rood, geel en bruin. Al die schatten uit de natuur die zich laten zien in de buitenruimte. We blijven ons verwonderen!

Tijdens de Nazomerdagen inspireren we bezoekers van De Briellaerd graag met al het moois dat we in de afgelopen tijd verzamelden. Denk aan bessen, noten, vruchten, zaden en hout. Maar ook de rozebottel, bloemen, dieren, vogels, stenen en mineralen. Sommige van deze natuurschatten verwerkten we in decoratie-items, zoals kransen en vruchtenpotten. Er valt zoveel te combineren!

 

Tekst gaat verder onder de beelden

Schilderdemonstratie

Tijdens de Nazomerdagen is Mieke Baak aanwezig op De Briellaerd. Haar oeuvre van olieverfschilderijen omvat moderne landschappen met de natuur als inspiratiebron. Ze geeft op beide dagen een schilderdemonstratie. Meer informatie over haar en haar werk vind je op www.miekebaak.nl.

Lezing ‘Composteren kun je leren!’

Op 10 september wordt bovendien een lezing gehouden over het composteren van groenafval en hoe wormen daarbij kunnen helpen. 

Tijdens deze lezing leert u om van eigen organisch afval, afkomstig uit de tuin of keuken, een nuttige en bruikbare bodemverbeteraar kunt maken. Ook krijgt u tips en trucs om thuiscompostering te laten werken, ook in uw eigen tuin! Deze lezing wordt verzorgd door de StadsWormerij uit Amersfoort. 

Welkom!

Geniet mee van alles wat de nazomer ons biedt. En doe inspiratie op om zelf aan de gang te gaan met natuurschatten die je vindt in je eigen tuin.

Download hier ons Landgoedblad

Op ons wandeldomein hebben we diverse thematuinen gerealiseerd. Deze vindt u in woord en beeld terug in ’t Landgoedblad.

Ook leest u de ervaringen van diverse klanten die hun tuin lieten realiseren door de Briellaerd.

Bent u al enthousiast?

t-landgoedblad-_-inspiratieblad-voor-liefhebbers-_-hovenierwscentrum-de-briellaerd-barneveld