Lentesfeerdagen bij Hovenierscentrum de Briellaerd in Barneveld

Een weekend vol inspiratie om de start van het nieuwe tuinseizoen in te luiden.


Op 12 en 13 april 2019 organiseert Hovenierscentrum de Briellaerd voor de 15e 
keer Lentesfeerdagen. Van 9.00 tot 17.00 uur zijn tuinliefhebbers van harte welkom op het wandeldomein aan de Plantagelaan 20 in Barneveld. In het lentezonnetje kunnen bezoekers ideeën opdoen in de voorbeeldtuinen. De vakmensen van de Briellaerd geven antwoord op tuinvragen van bezoekers. En tijdens deze dagen is er een kortingsactie op de aanschaf van eenjarigen.

Tuinadvies

‘We nodigen bezoekers uit om een schets of foto’s van hun eigen tuin mee te nemen. Onze tuinarchitecten geven vrijblijvend advies voor aanpassingen,’ vertelt medewerker Fokke Mulder. ‘Of het nu gaat om de bestrating, aanplanting of verlichting: we hebben alles in huis om van iedere tuin een fijne leefomgeving te maken.’

Nieuwe collectie tuinaccessoires en planten

In de wintermaanden heeft het hoveniersbedrijf hard gewerkt aan de nieuwe collectie tuinaccessoires en planten. Bezoekers van de lentesfeerdagen ontvangen 20% korting op eenjarigen om het nieuwe tuinseizoen bloemrijk in te kunnen luiden.

Fokke Mulder: ‘Wij zeggen vaak: de Briellaerd is niet uit te leggen, dat moet je ervaren. We willen mensen een fijne ervaring bieden. Op de Plantagelaan, maar natuurlijk ook in hun eigen tuin. Kom daarom de lente proeven tijdens de lentsesfeerdagen en neem een stukje voorjaar mee naar huis.’

Download hier ons Landgoedblad

Op ons wandeldomein hebben we diverse thematuinen gerealiseerd. Deze vindt u in woord en beeld terug in ’t Landgoedblad.

Ook leest u de ervaringen van diverse klanten die hun tuin lieten realiseren door de Briellaerd.

Bent u al enthousiast?