Lentesfeerweken april 2022

Al dat frisse groen lacht ons toe!

De lente is het eerste jaargetijde en staat aan het begin van alles wat volgt in het jaar. Lente roept een gevoel van verwachting op. Na de korte dagen en lange nachten, komt er licht en leven. Ook in de tuinen op De Briellaerd zwellen de knoppen op in de vroege voorjaarszon. Langzaam komt tevoorschijn wat verborgen was in de koude wintermaanden.

Tijdens de Lentesfeerweken zullen al vele vroegbloeiende grassen wuiven en in bloei staan. En met de vele! geplante bollen in onze voorbeeldtuinen is er wat te beleven! Ook de Trachistemon orientalis laat zijn bloemen zien, de blauwe komkommerkruidachtige bloemen komen al boven de grond! Maar ook de onbekende Mukdenia rossii is een plant die vroeg in het voorjaar bloeit. Met haar bloemen lokt zij de eerste insecten naar de tuin. De opvallende witte bloemen steken fel af tegen het groene blad.

Waar kun je nou beter het voorjaar opsnuiven dan op De Briellaerd?

Tijdens de Lentesfeerweken, bieden we u vier weken vol inspiratie om de start van het nieuwe tuinseizoen in te luiden.

U kunt boven genoemde bloemenpracht met eigen ogen bewonderen terwijl u langs de oude gracht wandelt. Ook kunt u genieten van een wandeling door onze tuinkamers die in het voorjaar weer een eigen sfeer en intimiteit krijgen.

Heeft u wensen voor uw eigen tuin, dan kunt u die bespreken met onze hoveniers en tuinontwerpers. Zij kunnen uw vragen beantwoorden en denken graag met u mee.

Kom de lente proeven tijdens de Lentesfeerweken en neem een stukje voorjaar mee naar huis!

Laat u inspireren door onze passie voor tuinen en adviseren door de vakmensen. Tijdens de wintermaanden hebben we een prachtige nieuwe collectie buitenpotterie verzameld. Van klein tot groot, voor iedere tuin hebben we iets moois.

Ook zijn onze tuinkamers nóg mooier geworden met vele nieuwe unieke plantensoorten die allemaal ontwaken en is onze tuinwinkel helemaal in het teken van de lentesfeer! Onder het lentezonnetje snuffelen voor een leuk cadeautje, die mooie plant voor op de tuintafel of tussen de tuinaccessoires.

U bent van harte welkom!

TIJDENS DE LENTESFEERWEKEN ONTVANGT U 20% KORTING OP ALLE EENJARIGEN PLANTEN EN POTGROND!

Aanmelden nieuwsbrief

Handige tuintips, tuinverhalen, plantentips en agendatips! Wilt u op de hoogte blijven meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.