Workshop ‘Mini-stilleven schilderen met olieverf’ door Elly van Gent

Vrijdag 24 mei en zaterdag 25 mei 2024

Leer een mini-stilleven schilderen in één dag

De tuin staat in volle bloei. De geuren komen je tegemoet, de kleuren lijken bonter dan ooit te voren. Kunstenares Elly van Gent leert je tijdens de workshop ‘Mini-stilleven schilderen met olieverf’ hoe je de schoonheid van de bloeiende bloemen kunt vastleggen in een schilderij.

In 1 dag tijd helpt ze jou, absolute beginner of al gevorderd, om een stilleven te schilderen met olieverf.

scroll naar beneden om je in te schrijven

Maak je eigen stilleven

Elly schildert zelf graag bloemen, maar ook andere stillevens zoals Delfts blauw. Een aantal van haar werken is te zien in onze tuinwinkel. Je kunt tijdens de workshop kiezen wat je wilt schilderen. Elly zal zowel losse bloemen als andere stilstaande voorwerpen meenemen.

Werk met professioneel materiaal

Je hoeft voor deze workshop niets mee te nemen. Elly zorgt voor houten schilderijblokjes van 15 x 15 cm, hoogwaardige olieverven, penselen, een palet en andere benodigdheden.

Persoonlijke aandacht

Per workshop is plek voor maximaal 6 deelnemers. Daardoor lukt het Elly om iedereen persoonlijke aandacht te geven. Als je denkt: ‘Oh, maar ik kan helemaal niet schilderen.’, dan is dit dus de perfecte gelegenheid om het eens te proberen. Elly helpt je graag op de goede weg.

Praktisch

De workshop vindt plaats in onze tuinwinkel en wordt gegeven op vrijdag 24 mei en zaterdag 25 mei van 10.00 tot 15.00 uur. De workshop heeft een uur uitlooptijd tot 16:00.

De kosten voor deze workshop zijn €85,00 p.p. en kunnen bij aanvang in de tuinwinkel worden betaald (contant of PIN). Wij zorgen voor koffie, thee met wat lekkers en een lunch!

Inschrijven

 

Over Elly van Gent

Voor Elly van Gent is tekenen en schilderen een vanzelfsprekendheid. Van kinds af aan zijn deze creatieve uitingen als een rode draad door haar leven. Ze maakte talloze werken in opdracht van uitgever Baan uit Lisse: kaarten, kalenders, kerstkaarten, maar bloemmotieven voor de stoffenindustrie. Haar omgeving, de natuur, antieke voorwerpen met een verhaal en de mensen om haar heen dienen voor haar als inspiratiebron. Lees en bekijk meer van haar werk op haar website.

Download hier ons Landgoedblad

Op ons wandeldomein hebben we diverse thematuinen gerealiseerd. Deze vindt u in woord en beeld terug in ’t Landgoedblad.

Ook leest u de ervaringen van diverse klanten die hun tuin lieten realiseren door de Briellaerd.

Bent u al enthousiast?

t-landgoedblad-_-inspiratieblad-voor-liefhebbers-_-hovenierwscentrum-de-briellaerd-barneveld