Workshop ‘Mini-stilleven schilderen met olieverf’ door Elly van Gent

zaterdag 4 november 2023

Leer een mini-stilleven schilderen in één dag

De tuin staat in volle bloei! De geuren komen je tegemoet, de kleuren lijken bonter dan ooit te voren. Dit zou je zo graag willen vastleggen! Kunstenaar Elly van Gent helpt je de schoonheid vast te leggen in de workshop ‘Mini-stilleven in olieverf’.

In 1 dag tijd helpt ze jou, absolute beginner of al gevorderd, om de schoonheid van de bonte tulpen en andere bloeiende bollen vast te leggen in olieverf.

scroll naar beneden om je in te schrijven

Maak je eigen stilleven

Elly schildert zelf graag bloemen, maar ook andere stillevens zoals Delfts blauw. Een aantal van haar werken is te zien in onze tuinwinkel. Je kunt tijdens de workshop kiezen wat je wilt schilderen. Elly zal zowel losse bloemen als andere stilstaande voorwerpen meenemen.

Werk met professioneel materiaal

Je hoeft voor deze workshop niets mee te nemen. Elly zorgt voor houten schilderijblokjes van 15 x 15 cm, hoogwaardige olieverven, penselen, een palet en andere benodigdheden.

Persoonlijke aandacht

Per workshop is plek voor maximaal 6 deelnemers. Daardoor lukt het Elly om iedereen persoonlijke aandacht te geven. Als je denkt: ‘Oh, maar ik kan helemaal niet schilderen.’, dan is dit dus de perfecte gelegenheid om het eens te proberen. Elly helpt je graag op de goede weg.

Praktisch

De workshop wordt gegeven op zaterdag 4 november van 10.00 tot 16.00 uur en vindt plaats in onze tuinwinkel.

De kosten voor deze workshop zijn €85,00 p.p. en kunnen bij aanvang in de tuinwinkel worden betaald (contant of PIN). Wij zorgen voor koffie, thee met wat lekkers en een lunch!

Over Elly van Gent

Voor Elly van Gent is tekenen en schilderen een vanzelfsprekendheid. Van kinds af aan zijn deze creatieve uitingen als een rode draad door haar leven. Ze maakte talloze werken in opdracht van uitgever Baan uit Lisse: kaarten, kalenders, kerstkaarten, maar bloemmotieven voor de stoffenindustrie. Haar omgeving, de natuur, antieke voorwerpen met een verhaal en de mensen om haar heen dienen voor haar als inspiratiebron. Lees en bekijk meer van haar werk op haar website.

Inschrijven

 

 

Download hier ons Landgoedblad

Op ons wandeldomein hebben we diverse thematuinen gerealiseerd. Deze vindt u in woord en beeld terug in ’t Landgoedblad.

Ook leest u de ervaringen van diverse klanten die hun tuin lieten realiseren door de Briellaerd.

Bent u al enthousiast?

t-landgoedblad-_-inspiratieblad-voor-liefhebbers-_-hovenierwscentrum-de-briellaerd-barneveld