Wintersfeerdagen 17 en 18 november 2023

Inspiratie op doen voor een sfeervolle wintertuin?

Tijdens de Wintersfeerweken krijgen de tuinkamers op ons landgoed weer een chique winterse look. Natuurlijk en sfeervol, daar draait het om bij De Briellaerd en dus ook bij de Wintersfeerweken. Dat geldt het hele jaar door, maar nu zie je dat nog eens extra benadrukt in onze prachtige tuinen die nu nog voller staan met lichtjes, wintergroene planten en stoere schikkingen van natuurlijke materialen.

 

We maken het binnen ook gezellig!

Naast de thematuinen is onze uitgebreide tuinwinkel ook een bezoekje waard. Binnen brandt er een gigantische speksteenkachel om heerlijk bij op te warmen. We halen buiten naar binnen nu de dagen korter worden. Takken vol kleurige bessen, handgemaakte kransen en gedroogde vruchten!

Winterworkshops

Onze tuinwinkel staat in deze tijd bomvol met de mooiste winterdecoraties voor in huis maar u kunt ook uw eigen winterdecoratie maken. Bekijk ons aanbod WINTERWORKSHOPS en ga lekker aan de slag.

Kom inspiratie opdoen

We hebben het hele jaar weer gezocht naar mooie, robuuste en unieke sfeermakers voor binnen en buiten. Deze verzameling hebben we speciaal voor deze weken uitgestald. Zelfs als u alleen maar even komt kijken, dan weten wij zeker dat u naar huis gaat met een hoofd vol inspiratie voor het inrichten van uw tuin en woning.

We hebben alles in huis om uw eigen winterse droomtuin of droomwoning te creëren!

Aanmelden nieuwsbrief

Handige tuintips, tuinverhalen, plantentips en agendatips! Wilt u op de hoogte blijven meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.