Wintersfeerdagen 17 en 18 november 2023

Inspiratie op doen voor een sfeervolle wintertuin?

Wie denkt dat er in de winter buiten niets moois meer te zien is, heeft het mis! Ook tijdens de koude en donkere dagen genieten we van de wintertuin. Onder het genot van een warme drank en iets lekkers kunt u tijdens de wintersfeerdagen inspiratie op komen doen voor een tijdloze wintersfeer. Onze tuinen en tuinkamers zullen gevuld zijn met wintergroene planten, veel lichtjes en stoere schikkingen van natuurlijke materialen.

 

 

We maken het binnen ook gezellig!

Terwijl er buiten in de tuin weinig is te doen, is dit wel de tijd om binnenshuis een gezellige sfeer te creëren. In onze winkel vindt u de inspiratie die u nodig heeft voor een warm en natuurlijk winterinterieur. Binnen branden de kaarsen. Ook kunt u lekker opwarmen bij onze grote speksteenkachel.

Nu de dagen korter worden halen we de natuur van buiten naar binnen. Takken vol kleurige bessen, handgemaakte kransen en gedroogde vruchten kunnen we daarbij niet missen.

Winterworkshops

Onze tuinwinkel staat in deze tijd bomvol met natuurlijke winterdecoraties voor in huis, maar u kunt ook uw eigen winterdecoratie maken. Bekijk ons aanbod WINTERWORKSHOPS en ga lekker aan de slag.

Kom inspiratie opdoen

We hebben het hele jaar weer gezocht naar mooie, robuuste en unieke sfeermakers voor binnen en buiten. Deze verzameling hebben we speciaal voor deze dagen uitgestald. Zelfs als u alleen maar even komt kijken, gaat u naar huis met een hoofd vol inspiratie voor het inrichten van uw tuin en woning!

Aanmelden nieuwsbrief

Handige tuintips, tuinverhalen, plantentips en agendatips! Wilt u op de hoogte blijven meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.