WINTERSFEERDAGEN:
VRIJDAG 29 NOVEMBER 2019 VAN 09:00 TOT 21:00
ZATERDAG 30 NOVEMBER 2019 VAN 09:00 TOT 17:00

Winter

Eind november, begin december zijn de vaste planten uitgebloeid en komen de bomen in rust. Maar dit houdt niet in dat we ons op de Briellaerd in een hoekje nestelen voor een winterslaap.

Buiten genieten tijdens vorst

Ook in de winter zijn de tuinen een plaatje, met name door het gebruik van wintergroene planten die zijn geplant in luchtige wolken of juist in strakke lijnen.

In tegenstelling tot dat wat ‘hoort’, laten we bij De Briellaerd de uitgebloeide resten in de tuin staan. Deze dorre resten geven een eigen sfeer aan de tuin en als er dan ook nog sneeuw valt levert dit prachtige kiekjes op.

Sfeermakers voor binnen en buiten

Terwijl er buiten in de tuin weinig is te doen, is dit wel de tijd om binnenshuis een gezellige sfeer te creëren. Wij hebben onze liefde voor mooie materialen een plekje gegeven in onze winkel, waar we sfeermakers voor binnen en buiten verkopen.

Wintersfeerdagen

We luiden ieder jaar de winter in met onze Wintersfeerdagen. De winkel en het terrein zijn verlicht met honderden kaarsen. Terwijl de grote speksteenkachel snort, kunt u lekker neuzen tussen de mooie verzameling unieke binnendecoratie.

In ons aanbod vindt u bijvoorbeeld kerstkransen die grotendeels door onszelf worden vervaardigt. Het is daardoor mogelijk authentieke kransen te bestellen om uw eigen unieke draai te geven aan uw interieur. Ook bieden wij een mooie verzameling glaswerk aan, met onder andere stolpen, glazen en vazen van het merk Dutz.

Het jaar rond

Wat u verder zal opvallen zijn de prachtige Aldo Bernardi lampen en lantaarnpalen die tijdens de korte dagen en de lange nachten tot hun volste recht komen langs de oprit. De winter is bij uitstek het seizoen om te bepalen waar een extra lichtpunt zal zorgen voor een warmer of veiliger gevoel. Verlichting biedt u ook de kans om bij- zondere plekken in uw tuin extra ‘uit te lichten’. Door gebruik te maken van ledlampen kunt u ervoor zorgen dat het energieverbruik beperkt blijft. Wij hebben in onze collectie een ruim aanbod dimbare ledlampen die zeer warm licht geven.

Welkom

Kom gerust naar De Briellaerd op koude, mistige dagen. Binnen is het altijd warm en wie weet breekt het zonnetje toch een moment door en kleurt de tuinen voor u in wintergloed. Als voorbode van de sluimerende lente, die alweer zachtjes van zich laat horen.

Download hier ons Landgoedblad

Op ons wandeldomein hebben we diverse thematuinen gerealiseerd. Deze vindt u in woord en beeld terug in ’t Landgoedblad.

Ook leest u de ervaringen van diverse klanten die hun tuin lieten realiseren door de Briellaerd.

Bent u al enthousiast?

t-landgoedblad-_-inspiratieblad-voor-liefhebbers-_-hovenierwscentrum-de-briellaerd-barneveld