Reserveer eenjarigen Euphorbia ‘Silver fog’ en Tradescantia fluminensis

Het tuinseizoen is begonnen en we hebben weer volop eenjarigen. Veel soorten, veel kleuren, veel tuinplezier! Vanwege de grote vraag zijn onderstaande twee soorten eenjarigen speciaal voor u als vaste Briellaerd-klant als eerste te reserveren.

U kunt de planten ophalen vanaf zaterdag 22 april. LET OP: haal de planten in koude dagen en nachten naar binnen. Deze eenjarigen zijn niet vorstbestendig. U mag ze ook nog even bij ons in de kas laten staan tot na IJsheiligen.

De planten kosten €18,50 per stuk. Van 22 april t/m 6 mei ontvangt u 20% korting.

 

Lentesfeerdagen: 28 en 29 april 

Tijdens onze Lentesfeerdagen bieden we u een weekend vol inspiratie om de start van het nieuwe tuinseizoen in te luiden. U kunt de frisse bloemenpracht met eigen ogen bewonderen, terwijl u langs de oude gracht wandelt. Ook kunt u genieten van een wandeling door onze tuinkamers die in het voorjaar weer een eigen sfeer en intimiteit krijgen.

Heeft u wensen voor uw eigen tuin, dan kunt u die bespreken met onze hoveniers en tuinontwerpers. Zij kunnen uw vragen beantwoorden en denken graag met u mee. Lees meer…

Download hier ons Landgoedblad

Op ons wandeldomein hebben we diverse thematuinen gerealiseerd. Deze vindt u in woord en beeld terug in ’t Landgoedblad.

Ook leest u de ervaringen van diverse klanten die hun tuin lieten realiseren door de Briellaerd.

Bent u al enthousiast?

t-landgoedblad-_-inspiratieblad-voor-liefhebbers-_-hovenierwscentrum-de-briellaerd-barneveld