Reserveer eenjarigen Euphorbia ‘Silver fog’ en Tradescantia fluminensis

Het tuinseizoen is begonnen en dat betekent dat we de Euporbia ‘Silver Fog’ en Tradescantia fluminensis weer op voorraad hebben! Vanwege de grote vraag is het slim om deze prachtige eenjarigen alvast te reserveren.

U kunt de planten ophalen vanaf vrijdag 19 april. LET OP: haal de planten in koude dagen en nachten naar binnen. Deze eenjarigen zijn niet vorstbestendig. U mag ze ook nog even bij ons in de kas laten staan tot na IJsheiligen (11 tot 14 mei). Hierna mag u er vanuit gaan dat er geen strenge nachtvorst meer zal optreden.

De planten kosten €18,50 per stuk. U betaalt wanneer u de planten komt ophalen.
Wanneer u reserveert ontvangt u 20% korting op de bestelling.

Tijdens de Lentesfeerdagen op 19 en 20 april ontvangt u 20% korting op alle eenjarigen.

Lentesfeerdagen: 19 en 20 april 

Tijdens onze Lentesfeerdagen bieden we u een weekend vol inspiratie om de start van het nieuwe tuinseizoen in te luiden. U kunt de bloemenpracht met eigen ogen bewonderen, terwijl u langs de oude gracht wandelt. Ook kunt u genieten van een wandeling door onze tuinkamers en genieten van de verfrissende voorjaarssfeer. 

Heeft u wensen voor uw eigen tuin, dan kunt u die bespreken met onze hoveniers en tuinontwerpers. Zij kunnen uw vragen beantwoorden en denken graag met u mee. Lees meer…

Download hier ons Landgoedblad

Op ons wandeldomein hebben we diverse thematuinen gerealiseerd. Deze vindt u in woord en beeld terug in ’t Landgoedblad.

Ook leest u de ervaringen van diverse klanten die hun tuin lieten realiseren door de Briellaerd.

Bent u al enthousiast?

t-landgoedblad-_-inspiratieblad-voor-liefhebbers-_-hovenierwscentrum-de-briellaerd-barneveld