Kaarsjesavond 2023: vrijdag 15 december 18-21 uur

Honderden kaarsjes

De winteravonden zijn donkere avonden. Maar op vrijdagavond 15 december schijnen er hier op de Briellaerd honderden lichtjes in de duisternis. Het is dan Kaarsjesavond  van 18:00 tot 21:00. Wij nodigen u graag uit om heerlijk te komen struinen door de sfeervol verlichte tuinen en tuinkamers. Benieuwd hoe dat er uit ziet? Hier zijn wat kiekjes van eerdere jaren!

 

 

 

 

 

 

Nog even opwarmen…

Voel de winterse warmte van het vuur bij de gezellige zithoek in de winkel of bij een van de vuurkorven buiten. Altijd knus zo’n knisperend vuurtje! Nog een kopje glühwein of warme chocolademelk erbij en je bent weer helemaal warm van binnen.

Kom gerust ook nog even rondneuzen in onze tuinwinkel vol sfeervolle decoratie, het is namelijk ook een koopavond. Tot 21:00 zijn onze deuren open, dus neem rustig de tijd.

Praktische informatie

Overdag zijn wij geopend van 9 tot 17 uur. De koopavond begint om 18 uur en duurt tot 21 uur.

Er is helaas geen parkeergelegenheid op ons terrein. In verband met de rondlopende bezoekers en kaarsjes op het pad. U kunt parkeren op de Parallelweg in de berm. Wanneer u in de buurt woont, raden wij aan om met de fiets te komen!

Tijdens de kaarsjesavond maakt u een rondje door onze tuinen en tuinkamers. U zult dus vooral buiten zijn. Het is aan te raden uzelf warm te kleden en op te passen voor gladheid, wanneer het koud is. Wij zullen voor vuur en warmte zorgen, waaraan u zich weer op kunt warmen.

Neem ook zeker uw vrienden of familie mee, voor extra gezelligheid en warmte!

We zien u graag 15 december!

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief

Handige tuintips, tuinverhalen, plantentips en agendatips! Wilt u op de hoogte blijven meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.