De klant merkt er weinig van, maar sinds afgelopen jaar is Hovenierscentrum De Briellaerd in handen van drie nieuwe eigenaren. Medewerkers Fokke Mulder en Jan Punt hebben samen met Sjouke Mulder het stokje overgenomen van Willem en Roelie van den Brink. Beide zijn nog verbonden aan het bedrijf om hun kennis en expertise over te dragen.

Willem en Roelie van den Brink zijn geen onbekende gezichten in Barneveld. Ruim 40 jaar hebben zij De Briellaerd met veel liefde gerund. Willem bouwde het succesvolle hovenierscentrum eigenhandig op, op het terrein waar ooit landgoed De Briellaerd stond. De tuinontwerpen van Willems hand zijn herkenbaar. Fokke: ‘Als je door de omgeving Barneveld rijdt, zie je het meteen. Dat is een tuin van Willem, en die ook, en kijk daar, dat is ook van Willem. Tijdloos, klassiek en landelijk, dat is de signatuur van De Briellaerd.’ Willem vult aan: ‘Want groen is binnenkomen. Met de overdracht van De Briellaerd aan Jan, Fokke en Sjouke is de intimiteit, sfeer en beleving van De Briellaerd geborgd.’

De nieuwe eigenaren hebben ondertussen het stokje overgenomen. Fokke Mulder en Jan Punt werkten beide al bij De Briellaerd en kun je treffen op het centrum. Sjouke Mulder is aan boord om het zakelijke en financiële deel goed te managen. Jan: ‘Wij zijn plantenfreaks. Wij houden van bijzondere planten. We geloven dat de tuin je dichterbij de natuur bent. Hoe langer je kijkt, hoe meer je ziet. Deze liefde heeft De Briellaerd altijd uitgestraald en blijft voortbestaan.’

Uitnodiging

Op vrijdag 7 oktober tussen 15 en 19 uur krijgen relaties en klanten gelegenheid om feestelijk stil te staan bij de overdracht. Er is een hapje en drankje, gelegenheid om oude bekenden opnieuw te spreken en de hand te schudden met de nieuwe eigenaren in de prachtige tuinen van De Briellaerd.

We vinden het fijn als u even laat weten als u er bij bent, klik hier om u aan te melden.

Download hier ons Landgoedblad

Op ons wandeldomein hebben we diverse thematuinen gerealiseerd. Deze vindt u in woord en beeld terug in ’t Landgoedblad.

Ook leest u de ervaringen van diverse klanten die hun tuin lieten realiseren door de Briellaerd.

Bent u al enthousiast?

t-landgoedblad-_-inspiratieblad-voor-liefhebbers-_-hovenierwscentrum-de-briellaerd-barneveld