Ben jij onze nieuwe hovenier met hart voor bijzondere planten?

 

Wij zijn De Briellaerd

Een Briellaerd-tuin herken je meteen: wij ontwerpen en maken tijdloze en landelijke tuinen. Dat doen we niet zo maar. We geloven dat de tuin je dichtbij de natuur brengt. Je vindt er rust. Je krijgt oog voor de schoonheid die de natuur ons geeft. We doen dit al 50 jaar met veel plezier.

 

Jouw job als hovenier

Jij weet dat een plant ook na de bloei nog sierwaarde heeft en weet dat er meer is dan de Annabelle en Rozanne. Jij houdt van niet-alledaagse planten en bewondert ze tot in detail. Elke dag met planten werken is een feest! Dat maakt werken bij De Briellaerd extra leuk: jouw collega’s hebben dezelfde ‘tick’.

Je stapt ’s ochtends met plezier in de bus met goed gereedschap om met elkaar weer een sfeervolle tuin aan te leggen of te onderhouden. Bij De Briellaerd is geen dag hetzelfde. Wat je wel zeker weet, is dat je altijd op de mooiste plekken werkt.

 

Jij…

  • Je hebt al een paar jaar ervaring als hovenier en hebt zin in een volgende uitdaging.
  • Je bent sociaal en houdt van een praatje met de klant.
  • Je hebt lef en durft zelf besluiten te nemen als je op een locatie staat.

En die plantenkennis? Die is voor jou nooit klaar!

 

Interesse? Laten we kennismaken 

Wij snappen wel dat je geen zin hebt om een brief te schrijven. We nodigen je daarom liever uit voor een kennismaking. Bel of app Fokke Mulder op 06 15 51 89 92, dan maken we een afspraak om kennis te maken met een kop koffie. Mailen mag natuurlijk ook.

Download hier ons Landgoedblad

Op ons wandeldomein hebben we diverse thematuinen gerealiseerd. Deze vindt u in woord en beeld terug in ’t Landgoedblad.

Ook leest u de ervaringen van diverse klanten die hun tuin lieten realiseren door de Briellaerd.

Bent u al enthousiast?

t-landgoedblad-_-inspiratieblad-voor-liefhebbers-_-hovenierwscentrum-de-briellaerd-barneveld