Gelderse Tuinen: de 5 mooiste tuinen van Midden-Nederland openen hun tuindeuren

Gelderse Tuinen is een initiatief van 5 bevlogen tuineigenaren.

​Normaal zijn het privé domeinen maar tijdens deze bijzondere Open Tuinenroute delen deze tuineigenaren hun mooie tuinen met het publiek. Tijdens het hoogtepunt van het bloeiseizoen kun je achter de poorten van deze bijzondere tuinen kijken!  Kom genieten van de bijzondere ligging, unieke beplanting en tuinideeën.

Dit jaar vinden de Gelderse Tuindagen plaats op 28 en 29 juni 2024. Bekijk de website van Gelderse Tuinen voor meer informatie.  

 

 

Tuineigenaren delen hun passie voor tuinieren

De eigenaren van De Wilgenkamp in Nijkerk, Erf Klein Rassert in Hoevelaken, van Schelven in Terschuur, de Beukenhof in Barneveld en De Briellaerd in Barneveld delen hun passie voor tuinen en tuinieren. U kunt rekenen op een warm welkom door de tuineigenaren die enthousiast hun kennis delen. In de meeste tuinen gebeurt dit onder het genot van een kop koffie en huisgemaakte lekkernij.

Kleurrijke borders en intieme tuinkamers

U kunt zich in de tuinen laten verrassen door kleurrijke borders en verrassende zichtlijnen. In intieme tuinkamers ontdekt u verschillende tuinstijlen. U kunt zien hoe zichtlijnen in combinatie met bijzondere plantensoorten en fraaie waterpartijen voor bijzondere effecten zorgen.

Of u nu landelijk woont of in de stad, of u houdt van modern of van natuurlijk: in de deelnemende tuinen doet u ideeën op in iedere tuinstijl!

Jaarlijkse gebeurtenis

De Gelderse tuindagen zijn vanaf de start in 2012 een jaarlijks weerkerend hoogtepunt voor tuinliefhebbers. Bezoekers én eigenaren delen tijdens deze dagen hun passie en plezier voor tuinieren, doen ideeën op en geven elkaar tips.

Aanmelden nieuwsbrief

Handige tuintips, tuinverhalen, plantentips en agendatips! Wilt u op de hoogte blijven meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.