Cursus: Maak uw eigen tuinontwerp

Ontwerp uw eigen tuin

12/02/2024: Deze cursus is helaas vol! U kunt zich alvast op de lijst zetten voor de volgende ronde die dit najaar van start gaat. Mail hiervoor naar janpunt@briellaerd.nl of bel 0342-404510.

U wilt uw eigen tuin ontwerpen, maar o – oh, wat is dat lastig. U wilt een zitje in de zon, een terras in de schaduw, een kruidentuintje, plukbloemenborder en ook de trampoline moet een plek krijgen. Om nog maar niet te spreken over hoogte, diepte en zichtlijnen. In de cursus Tuinontwerp krijgt u handvatten om alle wilde plannen samen te voegen in een sterk ontwerp.

Uw ideeën worden gecombineerd met onze kennis en ervaring. Onder leiding van onze tuinarchitect Willem van den Brink maakt u een thuis van uw eigen tuin. Met ruim 40 jaar ervaring leert u te kijken door de ogen van een tuinarchitect.

Tijdens deze cursus gaat u zelf aan de slag. U meet uw eigen tuin in, maakt er een aantal schetsen van en ontwikkelt dit tot een ontwerp dat u daadwerkelijk kunt gaan uitvoeren. Dit doet u samen met een groep cursisten, die allen een gedeelde interesse voor tuinen hebben. De afgelopen jaren hebben we veel gezellige groepen voorbij zien komen. Het is leuk om met elkaar mee te denken, om zo tot een goed uitgedacht ontwerp te komen. Daar gaat u nog lang plezier van hebben!

 

 

Praktische informatie

De cursus is verdeeld over 4 dinsdagavonden.
Data: 27 februari, 5 maart, 12 maart en 19 maart
Tijd: 19:30 – 21:30 uur

Kosten: € 150,- p.p.

De cursus vindt plaats in onze tuinwinkel. Er is plaats voor maximaal 7 personen.

Opgeven

12/02/2024: Deze cursus is helaas vol! U kunt zich alvast op de lijst zetten voor de volgende ronde die dit najaar van start gaat. Mail hiervoor naar janpunt@briellaerd.nl of bel 0342-404510.

Wilt u meedoen met de cursus Tuinontwerp? Geef u op door te mailen naar janpunt@briellaerd.nl of bel 0342-404510.

 

Download hier ons Landgoedblad

Op ons wandeldomein hebben we diverse thematuinen gerealiseerd. Deze vindt u in woord en beeld terug in ’t Landgoedblad.

Ook leest u de ervaringen van diverse klanten die hun tuin lieten realiseren door de Briellaerd.

Bent u al enthousiast?

t-landgoedblad-_-inspiratieblad-voor-liefhebbers-_-hovenierwscentrum-de-briellaerd-barneveld