Ben jij onze nieuwe zaterdagkracht?

 

Wij zijn De Briellaerd

Wij houden van tijdloze en landelijke tuinen. We geloven dat de tuin je dichter bij de natuur brengt. Je vindt er rust. Je krijgt oog voor de schoonheid die de natuur ons geeft. Daarom leggen we de tuinen niet alleen aan bij onze klanten, maar hebben we ook een inspirerend tuincentrum. Dat noemen we onderling het werk binnen de poort. Hier kun je rondwandelen, verschillende soorten tuinen bewonderen, workshops volgen en bijzondere planten en accessoires voor je eigen tuin kopen. We doen dit al 50 jaar met veel plezier.

Jouw job als zaterdagkracht

Jij bent er op tijd bij. Je zet ’s ochtends je fiets achter de schuur en hebt zin om er weer een mooie dag van te maken op ons tuincentrum. Samen met je collega’s bekijk je wat er die dag gebeuren moet. Je start met het vegen van de oprit, sproeit de planten en gaat dan met de schoffel onze voorbeeldtuinen in. Als het drukker wordt, spring je bij in de winkel en help je klanten. Je neemt ze mee door de inspiratietuinen en geeft ze tips in de winkel. Natuurlijk krijgen jouw klanten tussendoor een kop koffie om even te genieten op het bankje in de zon.

 

Jij…

• Je bent een aanpakker
• Je bent niet bang voor vieze handen
• Je bent creatief en makkelijk in de omgang
• Je bent beschikbaar op zaterdag. Als je examen doet of om een andere reden meer beschikbaar bent, zetten we je ook graag op andere dagen in.

 

Interesse? Laten we een kop koffie drinken

Wij snappen wel dat je geen zin hebt om een brief te schrijven. We nodigen je daarom liever uit voor de koffie. Bel of app Jan Punt op 06 41 24 85 33, dan maken we een afspraak om kennis te maken met een kop koffie.

Download hier ons Landgoedblad

Op ons wandeldomein hebben we diverse thematuinen gerealiseerd. Deze vindt u in woord en beeld terug in ’t Landgoedblad.

Ook leest u de ervaringen van diverse klanten die hun tuin lieten realiseren door de Briellaerd.

Bent u al enthousiast?

t-landgoedblad-_-inspiratieblad-voor-liefhebbers-_-hovenierwscentrum-de-briellaerd-barneveld