Workshop ‘Papieren bloemen maken’ door Anouk Böhmer

Zaterdag 1 juni 2024

Leer zelf een papieren bloem te maken!

De schoonheid van bloemen is lastig met woorden te omschrijven. Het is zo bijzonder om te zien hoe de tuin weer vol staat met bloemen in allerlei kleuren en vormen. We zijn zelfs zo weg van bloemen dat we ze plukken, om er binnen van te genieten. Al is het maar van korte duur.

Anouk Böhmer weet als geen andere die betoverende schoonheid van bloemen vast te leggen door middel van papier. De bloemen worden tot in detail gecreëerd: van de fragiele blaadjes tot aan de kleine meeldraden. Zo lijken ze bijna echt! Kijk maar eens naar de plaatjes.

Op zaterdag 1 juni geeft Anouk een workshop op de Briellaerd. Tijdens deze creatieve workshop zal ze jou leren hoe je zelf een IJslandse Klaproos of gewone Klaproos van papier kunt maken. Het maakt niet uit of je een absolute beginner of al meer een gevorderde bent. Je gaat naar huis met minstens 2 papieren bloemen, waar je heel erg lang van kunt genieten!

scroll naar beneden om je in te schrijven

Een Klaproos van papier

Anouk is een ervaren paper flower artist en maakt de mooiste bloemen van papier. Tijdens deze workshop leert ze jou de IJslandse klaproos en/of de gewone Klaproos te maken. Deze sierlijke en zomerse bloemen heeft ze gekozen, omdat dit de perfecte papieren bloemen voor beginners zijn. Maak je dus geen zorgen over het niveau!

Werk met professioneel materiaal

Je hoeft voor deze workshop niets mee te nemen. Anouk zorgt voor al het benodigde materiaal, zoals papier, lijm en knutselgerei.

Persoonlijke aandacht

Per workshop is plek voor maximaal 8 deelnemers. Daardoor lukt het Anouk om iedereen persoonlijke aandacht te geven. Als het je leuk lijkt om een eerste stap te maken met het maken van papieren bloemen is dit de ideale workshop. Anouk helpt je graag op weg!

Praktisch

De workshop vindt plaats in onze tuinwinkel en wordt gegeven op zaterdag 1 juni op twee momenten. In de ochtend van 10:00 – 11:30 en in de middag van 13:00 – 14:30.

De kosten voor deze workshop zijn €36,95 p.p. en kunnen bij aanvang in de tuinwinkel worden betaald (contant of PIN). Wij zorgen voor koffie, thee met wat lekkers.

Inschrijven

 

Over Anouk Böhmer

Anouk Böhmer is een creatieveling en ondernemer in hart en nieren. Al van jongs af aan heeft ze een onstuitbaar verlangen om te creëren en te inspireren. Na verschillende jaren hard te hebben gewerkt binnen ondernemingen, kwam een moeilijkere periode waarin haar lichaam niet helemaal meer meewerkte. Tot ze het maken van papieren bloemen ontdekte en daarmee haar passie:  het vertellen van verhalen door middel van producten. Ze startte haar eigen bedrijf in het maken van papieren bloemen, wat uitgroeide tot zoveel meer! Nu maakt ze ontzettend veel mensen blij met haar bloemcreaties, bijvoorbeeld boeketten voor bruiloften en andere speciale dagen. Ook geeft ze workshops, om zo de magie van de papieren bloemen te verspreiden.

Voor meer informatie over haar werk lees en bekijk je haar website.

Download hier ons Landgoedblad

Op ons wandeldomein hebben we diverse thematuinen gerealiseerd. Deze vindt u in woord en beeld terug in ’t Landgoedblad.

Ook leest u de ervaringen van diverse klanten die hun tuin lieten realiseren door de Briellaerd.

Bent u al enthousiast?

t-landgoedblad-_-inspiratieblad-voor-liefhebbers-_-hovenierwscentrum-de-briellaerd-barneveld