Workshop ‘Over Licht Gesproken’ op zaterdag 17 oktober 2020

De werking van licht

Wist u dat licht een belangrijke rol speelt in het tuinontwerp? Licht kan een tuin opkleuren; zoals net na een fikse regenbui. Als de zon zich door uw beukenhaag boort, glinsteren de druppels als lichtpeertjes. Door een opening van het bladerdek ontstaan bewegende schaduwvlekken.

Dankzij de werking van het licht oogt uw tuin anders; door de uren van de dag, door de seizoenen heen.

Laat je tuin groots worden

Daarom de workshop ‘Over Licht Gesproken’. Daarin laten we tuinen groots worden; door licht, lucht en kleur.

In de workshop, gegeven door onze tuinarchitect Willem van den Brink, leer je bijvoorbeeld naar de ligging van jouw tuin te kijken en hoe we haar sterke punten belichten.

Ook leren we hoe licht en lucht door de seizoenen heen veranderen, en hoe we die optimaal vangen. In deze workshop gaan we spelen met bloemenborders; bomen en heesters; die licht vangen of juist doorlaten.

Een lichtstudie over ons Landgoed!

Inschrijven

Door licht een belangrijke rol in het tuinontwerp te geven, haal je meer diepte; meer beleving uit jouw tuin. Schrijf je dus snel in.

 

Meer info? 
Wanneer: zaterdag 17 oktober
Tijd: Tijdvak 1: van 10:00 tot 12:00 uur – Tijdvak 2: van 13:00 – 15:00 uur.
Kosten: €25,-

Geef je op voor de workshop middels dit CONTACTFORMULIER en geef daarbij aan voor welke tijd je een plek wilt reserveren.

 

Aanmelden nieuwsbrief

Handige tuintips, tuinverhalen, plantentips en agendatips! Wilt u op de hoogte blijven meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.