Workshop ‘Leer beter fotograferen met je telefoon!’

Zaterdag 14 mei 2022 van 9.30 – 11.30 uur.

Heb jij zin in een ochtend waarin je beter leert fotograferen met je telefoon?

Het is zaterdagmorgen en nog stil in de wandeltuinen van De Briellaerd. Je hoort vogels fluiten. Vandaag heb je kleren aan die lekker vies mogen worden. Je spant je buikspieren aan en laat jezelf in een border met fris groene varens zakken. Je pakt je telefoon uit je broekzak en maakt het perfecte plaatje.

Heb jij zin in een ochtend waarin je beter leert fotograferen met je telefoon? Na het volgen van de workshop maak je mooiere foto’s voor jouw Facebook, Insta, je eigen website, een kalender of persoonlijke fotokaart. Met elke mobiele telefoon met camera kan je meedoen.

We vertellen je over

Compositie: Waar plaats je je onderwerp in je beeld zodat je foto aantrekkelijk is om naar te kijken?
Licht: Hoe fotografeer je tegen de zon in en waarom zou je dat doen? Hoe krijg je die zonsondergang mooi op de foto?
Fotobewerking: Maak de horizon recht of licht de donkere delen van de foto wat op en ontdek gratis apps die jouw beeld betoveren.

En we oefenen

Ga op zoek naar doorkijkjes die je foto kaderen. Leg jouw lievelingsbloem in een mooie compositie van lijnen en kleuren vast. Of bouw je eigen decor door bloemen uit de tuinwinkel in dat oude prieeltje te plaatsen.

Doe je mee?

Heb jij zin in deze buiten-ochtend, verzorgd door Miranda Hols en Nelly Oelderik? Schrijf je dan in via deze LINK en geef je op voor zaterdag 14 mei van 9.30 – 11.30 uur. De kosten zijn €39,50 en kunnen in de tuinwinkel worden betaald. Wij zorgen voor koffie, thee en wat lekkers!

Download hier ons Landgoedblad

Op ons wandeldomein hebben we diverse thematuinen gerealiseerd. Deze vindt u in woord en beeld terug in ’t Landgoedblad.

Ook leest u de ervaringen van diverse klanten die hun tuin lieten realiseren door de Briellaerd.

Bent u al enthousiast?

t-landgoedblad-_-inspiratieblad-voor-liefhebbers-_-hovenierwscentrum-de-briellaerd-barneveld