Wintersfeerweken op ons landgoed en in onze tuinwinkel; van 13 november tot en met 23 december 2020!

Inspiratie op doen voor een sfeervolle wintertuin?

Tijdens de Wintersfeerweken krijgen de tuinkamers op ons landgoed weer een chique winterse look.

Je kunt een winterse wandeling maken door de tuinkamers van ons landgoed. Overal staan potten en manden met verrassende en inspirerende winterse beplanting.

Beeldenroute door onze tuinen!

Natuurlijk en sfeervol. Daar draait het om bij De Briellaerd, en dus ook bij de Wintersfeerweken. Dat is het hele jaar door het geval, maar nu zie je dat nog eens extra benadrukt in onze prachtige tuinen die dit jaar vol met kunst staan! Een prachtige BEELDENROUTE door de tuinen dus!

Wees welkom tijdens de Wintersfeerweken om een winterse wandeling te maken en geniet van de vele beelden die door kunstenaars worden geëxposeerd.

We maken het binnen ook gezellig!

Een en al sfeer dus, waar je jezelf rustig een paar uurtjes in kunt onderdompelen. En we hebben niet alleen thematuinen waarin u kunt ronddwalen, ook onze uitgebreide tuinwinkel is een bezoekje meer dan waard. Binnen brandt er een gigantische speksteenkachel om heerlijk bij op te warmen.

We halen buiten naar binnen nu de dagen korter worden. Takken vol kleurige bessen, handgemaakte kransen en gedroogde vruchten!

Winterworkshops!

U kunt ook uw eigen winterdecoratie maken! Bekijk ons aanbod WINTERWORKSHOPS eens en ga lekker aan de slag!

 

Kom inspiratie opdoen!

We hebben het hele jaar weer gezocht naar mooie, robuuste en unieke sfeermakers voor binnen en buiten. Deze verzameling hebben we speciaal voor deze weken uitgestald. Zelfs als u alleen maar even komt kijken, dan weten wij zeker dat u naar huis gaat met een hoofd vol inspiratie voor het inrichten van uw tuin en woning.

Kortom; We hebben alles in huis om jouw eigen winterse droomtuin of droomwoning te creëren!

Aanmelden nieuwsbrief

Handige tuintips, tuinverhalen, plantentips en agendatips! Wilt u op de hoogte blijven meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.