15 januari 2022:

U bent van harte welkom in onze winkel, zonder afspraak!

Wat hebben we u gemist. En hopelijk u ons ook. Daarom ontvangen wij u graag onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee.

Gezien de versoepelingen is het niet meer noodzakelijk om een afspraak te maken. Wees welkom voor een wandeling of struin door onze tuinwinkel. We blijven scherp om veiling te wandelen en winkelen!

U bent van harte welkom zonder afspraak op dinsdag tot en met zaterdag van 09:00 tot 17:00.

 

18 december 2021:

Vanwege de aangescherpte maatregelen zijn wij gesloten.

 

7 mei 2021:

We zijn open!

Onze tuinen worden weer groen, wees welkom voor een wandeling. Drink een kopje koffie van het huis op onze buitenterras of struin door onze tuinwinkel. We blijven scherp om veiling te wandelen en winkelen!

U bent van harte welkom zonder afspraak op dinsdag tot en met zaterdag van 09:00 tot 17:00.

 

23 februari 2021:

Onder bepaalde voorwaarden zijn wij geopend

Het weer is zacht en daardoor kriebelt het om weer de tuin in te gaan en een beetje voorjaarssfeer aan het buitenterras te geven…

We mogen u welkom heten om planten en sfeermakers uit te komen zoeken uit ons assortiment dat buiten staat!

We zullen de nodige maatregelen treffen zodat het voor iedereen veilig blijft. Drukte houden wij bijvoorbeeld goed in de gaten en we zorgen ervoor dat u buiten kunt afrekenen.

Afspraken voor een tuinadvies of tuinontwerp gaan gewoon door en natuurlijk blijven onze hoveniers klaar staan voor alle tuinaanleg en tuinonderhoud!

Op naar het voorjaar!

 

12 januari 2021:

Tijdelijk gesloten

Onze hoveniers en tuinontwerpers werken in deze tijden door maar onze winkel is tot 9 februari gesloten. Wel zijn we telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en blijft het afhalen van onze bekende sfeermakers, verf en planten mogelijk!

 

18 maart 2020:

Van de gevolgen van het coronavirus voor ons is hier een overzicht…

We zijn open

Maar we willen het wel zo prettig en veilig mogelijk maken voor u en onze medewerkers. Daarom hebben we een aantal maatregelen genomen waarbij we ons houden aan de richtlijnen van het RIVM. Ook onze medewerkers zijn zich hier zeer bewust van en nemen extra maatregelen zoals het vaak en goed handen wassen.

Help elkaar door u te houden aan aangekondigde maatregelen en het advies van RIVM. Vooral in deze tijden moeten we er voor elkaar zijn en elkaar helpen! Zo houden we het samen prettig en veilig voor iedereen:

  • Houd minimaal 1,5 meter afstand
  • Kom niet met het hele gezin of de hele tuinclub
  • Bedek tijdens het hoesten en niezen uw mond en neus. Gebruik hiervoor een papieren zakdoek en gooi deze daarna weg. Geen zakdoek in de buurt? Hoest of nies in uw elleboog.
  • Was uw handen vóór en na uw bezoek aan Hovenierscentrum De Briellaerd.
  • Reken het liefst uw aankopen contactloos af met uw pinpas
  • Wees lief voor de medeklant en onze medewerkers

Planten laten bezorgen?

Dat kan! Woont u in Barneveld of omgeving, dan bezorgen we uw bestelling kosteloos bij u thuis.
Stuur een mailtje naar info@briellaerd.nl of bel ons op nummer 0342 40 45 10 en dan gaan we met plezier voor u aan de slag! Zo hopen we u ook in deze tijd van dienst te kunnen zijn.

Planten afhalen op onze kwekerij?

Komt u van ver maar wilt u toch liever geen contact dan kunt u de planten ook op komen halen. Als u met iDeal betaald hebt zetten wij de planten klaar bij onze entree, daar kunt u ze ophalen.

Tenslotte; bekijk het positief en ga juist nu lekker de tuin in!

Het zonnetje begint weer te schijnen en de temperatuur gaat langzaam omhoog. Het voorjaar is aangebroken en je tuin komt weer tot leven. Je wordt vrolijk van het werken of zitten in de tuin!

Aanmelden nieuwsbrief

Handige tuintips, tuinverhalen, plantentips en agendatips! Wilt u op de hoogte blijven meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.