Ben jij onze nieuwe tuinwinkelmedewerker?

 

Wij zijn De Briellaerd

Wij houden van tijdloze en landelijke tuinen. We geloven dat de tuin je dichter bij de natuur brengt. Je vindt er rust. Je krijgt oog voor de schoonheid die de natuur ons geeft. Daarom leggen we de tuinen niet alleen aan bij onze klanten, maar hebben we ook een inspirerend tuincentrum. Dat noemen we onderling het werk binnen de poort. Hier kun je rondwandelen, verschillende soorten tuinen bewonderen, workshops volgen en bijzondere planten en accessoires voor je eigen tuin kopen. We doen dit al 50 jaar met veel plezier.

 

Jouw job als tuinwinkelmedewerker

Je bent ’s ochtends vaak op tijd binnen de poorten. Je zorgt, samen met de bedrijfsleider, dat het terrein er netjes bij ligt. Jullie drinken een kop koffie en bespreken het plan voor de dag. Jullie hebben aan een paar woorden genoeg, gauw naar buiten!

Geen dag is hetzelfde. De ene dag ben je bomen aan het verpotten, de andere dag help je voornamelijk klanten. Met jouw gevoel voor sfeer weet je klanten te verrassen en te verleiden. Je geeft af en toe workshops en weet hoe je iets stijlvols kunt neerzetten. Natuurlijk krijgen jouw klanten tussendoor een kop koffie om even te genieten op het bankje in de zon. Als je hoveniercollega’s terugkomen van de klus help je de bus uitladen en zet je het groen voor de volgende dag voor hen klaar. Jullie maken nog even een praatje en broeden op een grap voor de vrijdagmiddagborrel.

 

Jij…

  • Je houdt van het buitenleven.
  • Je hebt interesse in planten en bomen, daar wil je graag meer over leren.
  • Je wilt graag hard werken en doet je kennis graag in de praktijk op
  • Je bent gastvrij en houdt er van mensen om mensen te helpen
  • Je bent zelfstandig, oplossingsgericht en kordaat
  • Je bent fulltime beschikbaar

Voor deze functie is ervaring niet noodzakelijk, we leren je graag de kneepjes van het vak.

Interesse? Laten we een kop koffie drinken

Wij snappen wel dat je geen zin hebt om een brief te schrijven. We nodigen je daarom liever uit voor de koffie. Bel of app Jan Punt op 06 41 24 85 33, dan maken we een afspraak om kennis te maken, met een kop koffie.

 

Aanmelden nieuwsbrief

Handige tuintips, tuinverhalen, plantentips en agendatips! Wilt u op de hoogte blijven meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.