TAK Art Space in Speuld was in 2021 onze gasttuin bij de Gelderse Tuinen; Openstelling van de mooiste tuinen van Midden-Nederland!

Gasttuin 2021; TAK Art Space

TAK Art Space, met graslanden, boomgaard, prachtige bomen, een vijver, dieren, vogels en wilde bloemen, is een poëtische ontmoetingsplek.

Cultuur, natuur en ecologie komen er samen. Bioculturele diversiteit in optima forma.

De Art Space herbergt een markante collectie van moderne en hedendaagse kunst en design en biedt ook kansen aan jonge kunstenaars.

Een kunstwerk dat je uitnodigt

In deze buitenlucht expositie en gallery met een verscheidenheid aan sculpturen en installaties worden universele maatschappelijke onderwerpen tastbaar en bespreekbaar dankzij de taal van de kunst.

Een kunstwerk dat je uitnodigt, uitdaagt en inspireert. Het is een inspiratiebron voor tal van nieuwe ideeën, creaties, projecten en samenwerkingen.

En het vormt een ontmoetingsplek. Zo ontstaat hier een diepgaande en unieke kruisbestuiving.

Een bezoek aan onze tuin/beeldentuin/gallery is een totaalervaring waarbij natuur en de kunst ruimte biedt voor onbevangen nieuwsgierigheid, verbazing en bezinning.

De tijd staat stil

In het “Paradijs” kent men geen “tijd”. De omgeving biedt harmonie door het ruisen van de bomen, het zingen van vogels, de bloemenpracht en niet te vergeten de waanzinnige wolkenluchten.

Je vindt ontspanning en geeft gedachten de ruimte en komt tot jezelf. Je bent uit de ruis van je eigen wereld. Dit is de ruimte die we nodig hebben als mens en die willen wij delen. Hier wordt geleefd naar pure schoonheid en authenticiteit waar we allemaal naar opzoek zijn.

Een tuin nog volop in ontwikkeling en altijd in beweging. Apart is ook de “hedendaagse ijskelder” waarvan de heuvel beplant is met vaste planten. Een verrassend “braamstuiksbinnenpad” die een mooi uitzicht geeft over het geheel.

Wie, Wat, Waar?

TAK Art Space
Arnoudt Geerars & Brigitte Boss
Hessenmeer 88
3852 NZ Speuld
T: +31622246546
E: info@takartspace.com
Website: www.takartspace.com

Geen honden toegestaan
Parkeren op parkeerplaats of langs Hessenmeer.
Entree €3,00 p.p.
Oppervlakte: 2 hectare

Aanmelden nieuwsbrief

Handige tuintips, tuinverhalen, plantentips en agendatips! Wilt u op de hoogte blijven meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.