Haal de nazomersfeer in huis

De bonte zomerweiden zijn verdwenen. Er verschijnen steeds meer bessen aan de heesters. En ook de laatbloeiers in de tuin laten zich van hun mooiste kant zien. Nog even en dan kunnen we weer volop genieten van prachtige herfstkleuren in de natuur. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat het buitenseizoen definitief ten einde is. Sterker nog, in deze tijd van het jaar is de natuur juist extra bijzonder. 

Het langzaam afsterven van planten en bomen brengt de mooiste kleuren en vruchten met zich mee. Vrijwel dagelijks is er in de tuin daardoor iets nieuws te ontdekken. Om u te inspireren meer uit het buitenseizoen te halen organiseren wij bij De Briellaerd de Nazomerweken. Hier vindt u alles wat u nodig heeft om de zomer te verlengen én om u vast voor te bereiden op een warme, sfeervolle herfst en winter.

Maak van uw huis en tuin een sfeervolle plek

De mooiste nazomerproducten: van rozenbottels en kransen tot woonaccessoires

Weer volop nieuwe producten in onze tuinwinkel

Tijdens de Nazomerweken – van 10 september tot en met 2 oktober 2021 – vindt u bij ons op het landgoed het mooiste van wat de herfst te bieden heeft. Ga op ontdekkingstocht in onze sfeertuinen, die in deze tijd van het jaar misschien wel op hun mooist zijn. En vergeet ook zeker niet om een kijkje te nemen in onze tuinwinkel. Daar vindt u volop nazomerproducten om het binnen én buiten gezellig te maken.

We vullen onze vazen met prachtige laatbloeiers en rozenbotteltakken en maken mooie najaarskransen van onder meer de oranje lampionnetjes van de Physalis alkekengi. Ook wordt het assortiment woonaccessoires weer aangevuld met sfeervolle kaarsen en kussens. Kortom, alles om het extra knus te maken in huis.

Maak zelf kunstwerkjes voor in huis met de Workshop papierscheppen.

Fijne Nazomerweekacties en een leuke workshop

Dit is ook het moment om voorjaarsbloeiende bloembollen te planten, ter voorbereiding op een kleurrijk voorjaar. Zo kunt u straks in het voorjaar nóg eerder genieten van al het moois dat uw tuin te bieden heeft. En door te kiezen voor verwilderingsbollen heeft u bovendien jarenlang plezier van uw aankoop.

Tijdens de Nazomerweken krijgt u 10 procent korting op onze gehele bloembollencollectie. Ook wordt er een creatieve workshop georganiseerd; de Workshop papierscheppen. Kom van 10 september t/m 2 oktober genieten van de nazomer bij Hovenierscentrum De Briellaerd en laat u verrassen door het nieuwe seizoen.

Aanmelden nieuwsbrief

Handige tuintips, tuinverhalen, plantentips en agendatips! Wilt u op de hoogte blijven meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.