Lezing ‘Composteren kun je leren!’

Op zaterdag 10 september om 10:00 uur.

Zelf een bodemverbeteraar maken

Tijdens deze lezing leert u om van eigen organisch afval, afkomstig uit tuin of keuken, een nuttige en bruikbare bodemverbeteraar te maken. Heeft u altijd al willen composteren in een eigen composthoop of -bak?  Misschien heeft u zelfs al wat ervaring met thuis-composteren, maar vallen de resultaten tot nu toe tegen? Er is in ieder geval een goede aanleiding te starten met uw eigen GFT-verwerking want grondstoffen worden duurder en daarmee óók bodemverbeteraars en potgrond.

 

StadsWormerij Amersfoort

De lezing wordt gegeven door drs. ing. Edgar van Groningen, initiatiefnemer van de StadsWormerij Amersfoort. Edgar is een groot pleitbezorger voor huis-, tuin- en keukencompostering, al dan niet met wormen. Tijdens deze lezing krijgt u allerhande tips en trucs om thuiscompostering te laten werken, ook in uw eigen tuin!

Uiteraard zal Edgar ook vertellen hoe ze binnen de StadsWormerij Amersfoort van organische stadsstromen van restaurants, bio- winkels en kantoren hun vermicompost, een zwarte humusrijke bodemverbeteraar, produceren.

De toegang is gratis maar graag even opgeven via workshop@briellaerd.nl

Download hier ons Landgoedblad

Op ons wandeldomein hebben we diverse thematuinen gerealiseerd. Deze vindt u in woord en beeld terug in ’t Landgoedblad.

Ook leest u de ervaringen van diverse klanten die hun tuin lieten realiseren door de Briellaerd.

Bent u al enthousiast?

t-landgoedblad-_-inspiratieblad-voor-liefhebbers-_-hovenierwscentrum-de-briellaerd-barneveld