Wij zijn De Briellaerd

Wij houden van tijdloze en landelijke tuinen. We geloven dat de tuin je dichter bij de natuur brengt. Je vindt er rust. Je krijgt oog voor de schoonheid die de natuur ons geeft. Daarom leggen we de tuinen niet alleen aan bij onze klanten, maar hebben we ook een inspirerend tuincentrum. Dat noemen we onderling het werk binnen de poort. Hier kun je rondwandelen, verschillende soorten tuinen bewonderen, workshops volgen en bijzondere planten en accessoires voor je eigen tuin kopen. We doen dit al 50 jaar met veel plezier.

 

Jouw job 

Jij bent toe aan iets anders. Je wilt het over een andere boeg gooien. Je hebt groene vingers en zou daar graag meer mee doen. Als zij-instromer bij De Briellaerd leren wij je het groen-vak. We leren je alles over planten, heesters en bomen. We leren je hoe wij kijken naar een tuin en hoe je die onderhoudt. We leren je hoe je klanten op weg helpt met hun tuinvragen. Kortom: wij maken van jou een volwaardige Briellaerd’er.

We gaan samen het avontuur aan en bouwen samen aan een geschikte plek voor jou binnen onze groene oase.


Jij…

  • bent geïnteresseerd in het groen van deze wereld
  • bent toe aan een carrièreswitch en staat te springen om iets nieuws te leren
  • bent communicatief en sociaal vaardig
  • staat stevig in je schoenen

Interesse? Laten we kennismaken 

Wij snappen dat je niet over één dag ijs gaat. We nodigen je daarom graag uit voor een kennismaking. Bel of app Jan Punt op 06 41 24 85 33, dan maken we een afspraak om kennis te maken met een kop koffie. Mailen mag natuurlijk ook.

 

Download hier ons Landgoedblad

Op ons wandeldomein hebben we diverse thematuinen gerealiseerd. Deze vindt u in woord en beeld terug in ’t Landgoedblad.

Ook leest u de ervaringen van diverse klanten die hun tuin lieten realiseren door de Briellaerd.

Bent u al enthousiast?

t-landgoedblad-_-inspiratieblad-voor-liefhebbers-_-hovenierwscentrum-de-briellaerd-barneveld