Wij zijn De Briellaerd

Wij houden van tijdloze en landelijke tuinen. We geloven dat de tuin je dichter bij de natuur brengt. Je vindt er rust. Je krijgt oog voor de schoonheid die de natuur ons geeft. Daarom leggen we de tuinen niet alleen aan bij onze klanten, maar hebben we ook een inspirerend tuincentrum. Dat noemen we onderling het werk binnen de poort. Hier kun je rondwandelen, verschillende soorten tuinen bewonderen, workshops volgen en bijzondere planten en accessoires voor je eigen tuin kopen. We doen dit al 50 jaar met veel plezier.

 

Jouw job als bedrijfsleider binnen de poort

’s Ochtends ben jij de eerste die de poorten open doet. Je geniet van het licht dat precies tussen de bomen doorprikt. Een nieuwe dag! Je pakt een kop koffie en beantwoordt eerst een aantal mails met vragen van klanten. Daarna gauw naar buiten met de bezem, om de straat voor de ingang van de winkel aan te vegen voor de winkel open gaat. Je houdt het terrein netjes en overzichtelijk, samen met je collega’s.

De eerste klanten komen binnendruppelen. Met jouw tuinoplossingen weet je klanten te verrassen en te verleiden. Je neemt ze mee door de inspiratietuinen en geeft ze tips in de winkel. Natuurlijk krijgen jouw klanten tussendoor een kop koffie om even te genieten op het bankje in de zon.

Tussen de bedrijven door zet je de order klaar voor de tuin die je hoveniercollega’s morgen aan gaan leggen en bestel je een paar pallets met zakken grond. Je weet aan het begin van de dag vaak niet hoe de dag verloopt, maar een ding weet je zeker: jouw dagen zijn nooit saai.

 

Jij…

  • Je bent gastvrij en houdt er van om mensen te helpen
  • Je bent creatief, oplossingsgericht en kordaat
  • Je hebt lef, kunt snel schakelen en bent breed geïnteresseerd
  • Je bent fulltime beschikbaar

 

Interesse? Laten we een kop koffie drinken

Wij snappen wel dat je geen zin hebt om een brief te schrijven. We nodigen je daarom liever uit voor de koffie. Bel of app Jan Punt op 06 41 24 85 33, dan maken we een afspraak om kennis te maken met een kop koffie. Mailen mag natuurlijk ook.

 

Download hier ons Landgoedblad

Op ons wandeldomein hebben we diverse thematuinen gerealiseerd. Deze vindt u in woord en beeld terug in ’t Landgoedblad.

Ook leest u de ervaringen van diverse klanten die hun tuin lieten realiseren door de Briellaerd.

Bent u al enthousiast?

t-landgoedblad-_-inspiratieblad-voor-liefhebbers-_-hovenierwscentrum-de-briellaerd-barneveld